Manicure

Manicure

Bij een basis-manicure gaan we de focus leggen op de verzorging van de nagels, nagelriemen en handen. Dit doen we door middel van ze te verweken, in voor vijlen, nagelriemen verwijderen, … We sluiten de behandeling af met een handmassage en een verstevigende nagellak. Indien u graag gekleurde nagels wenst, kan dit met striplak, gellak, gelnagels op eigen lengte of gelnagels met verlenging.

Gellak

Bij gellak worden de nagels eerst voorbereid door middel van, de nagelplaat op te ruwen, nagelriemen te verwijderen en PH Nail Prep aan te brengen.
Hierna wordt de Rubberbase aangebracht. Vervolgens wordt er een kleur naar keuze van de Brush N’ Color collectie aangebracht.

Deze wordt beschermd met een beschermlaag van de Shield & Shine. Nadat de gelnagellak is geplaatst wordt de huid rondom gevoed met een rijke olie en een aangepaste handcrème. De Brush N’ Color blijft 3-4 weken zitten.

Stevige gellak

Bij stevige gellak wordt hetzelfde aangebracht als de Brush ’n Color, maar dan met een extra stevigheid. Hierdoor is stevige gellak ideaal voor probleemnagels, zoals lepelnageltjes, nagelbijters, vette nagelplaat…
Nadat de versteviging is geplaatst wordt de huid rondom gevoed met een rijke olie en een aangepaste handcrème. De nagels blijven 3-4 weken zitten.

Gelnagels (met eventuele verlenging)

Bij gelnagels worden de nagels eerst voorbereid door middel van, de nagelplaat op te ruwen, nagelriemen te verwijderen en PH Nail Prep aan te brengen. Hierna wordt de Rubberbase aangebracht. Op deze rubberbase wordt een laagje gel aangebracht om de nagel sterker te maken, een mooie bolling te creëren en de Brush N’ Color langer mooi te houden. De gel wordt daarna in de juiste vorm gevijld en opgeruwd. Vervolgens wordt er een kleur naar keuze van de Brush N’ Color of gel collectie aangebracht. Deze wordt beschermd met een beschermlaag van de Shield & Shine. Nadat de gelnagel is geplaatst wordt de huid rondom gevoed met een rijke olie en een aangepaste handcrème. De gelnagels blijven 3-4 weken zitten. Een verlenging hoeft niet extreem lang te zijn. Op de foto hieronder zie je twee voorbeelden van verlengingen. Alle producten die in deze behandeling gebruikt worden zijn van Abstract.