Specifieke huidverbetering

Het gamma van cleansing biedt een diepe reiniging dat ontgifting en cellulaire activiteit versterkt.
De producten zijn allemaal verrijkt met CELL DETOXIUM, het vangt de vervuilende stoffen op waardoor de huid beter is gereinigd en de werking van andere actieve ingrediënten wordt versterkt.

Toxines zijn de grootste vijand van de huid, want ze blijven niet aan de oppervlakte maar dringen tot diep in de cel door. Deze schadelijke stoffen komen niet alleen van buitenaf (vervuiling, bijtende stoffen, zware metalen in water, vrije radicalen,…), maar worden ook binnen de cellen zelf geproduceerd, vooral tijdens de productie van cellulaire energie. 

De Cleansingbehandeling activeert het cellulair ontigtingsysteem en stimuleert het regeneratieproces. De huid gloeit, voelt levendig aan, kan vrij ademen is klaar om de actieve ingrediënten te ontvangen en het maximum uit deze actieven te halen.

Soothing - gevoelige huid

In vergelijking met andere huidtypes wordt een gevoelige huid gekenmerkt door haar kwetsbaarheid. Een gevoelige huid reageert sneller op externe factoren omwille van haar zwakke en dunne structuur. Haar verdedigingssysteem wordt gemakkelijk aangetast en ze voelt ongemakkelijk aan door jeuk, tintelingen en pijn. Door deze huidonvolkomenheden, zien we vervroegde verschijnselen van huidveroudering als rimpels en verlies aan veerkracht en elasticiteit.

Moisterizing - gedehydrateerde huid

Deze moisterizing lijn gaat de droge en gedehydrateerde huid opfrissen, herstellen en voorzien van meer stevigheid. Het doel van deze multipurpose lijn is het behouden van een optimale hydratatie van de huid, waardoor de tekenen van veroudering vertragen en het ongemak en de trekkerigheid van de huid geassocieerd met een droge huid, verminderen. 

Vanaf 20 jaar heeft iedere huid nood aan hydratatie. Daarom is deze behandeling ideaal voor edereen met een dunne, droge en gedehydrateerde huid met een onaangenaam gevoel. Hij gaat de huid weer boosten en revitaliseren. 

Purifying - gecombineerde tot vette huid

Een cosmetische behandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde poriën en oneffenheden verminderen en waardoor een vlekkeloze huid en egale teint terugkomen.

Een veranderde huidbalans, dat is wat we denken wanneer onze huid blinkt, vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin), samen met grote poriën, onzuiverheden, mee-eters, puistjes, vlekken, een doffe huid, oneffen teint of make-up dat niet houdt. Dit soort onvolkomenheden komen vaak voor, niet alleen bij de jeugd, maar ook bij volwassenen, die steeds gevoeliger worden of gewoon meer blootgesteld worden aan stress, vervuiling, overmatig zonlicht, onevenwichtige voeding, roken, hormonale veranderingen (zoals menopauze, puberteit of zwangerschap), agressieve behandelingen of het gebruik van foute cosmetica.